THUISHUIS-CAFÉ 2023

Thuishuisproject en lunchroom Petito organiseerde het Thuishuis-café in 2023

Het gezelligste lunchcafé van Noordwijk, Petito, opende haar deuren voor het Thuishuisproject Noordwijk.
Stichting Thuishuis heeft als doel mensen in contact te brengen met anderen. Door allerlei omstandigheden in het leven, kan iedereen zich wel eens alleen voelen. Er is dan behoefte aan ontmoetingen en sociale contacten. Stichting Thuishuis Noordwijk, helpt hierbij door het organiseren van allerlei projecten die nieuwe ontmoetingen en zelfs mooie vriendschappen tot stand kunnen brengen. Lunchcafé Petito werkt hier graag aan mee. Zij stellen hun zaak, op een aantal middagen, speciaal ter beschikking voor het project: Thuishuis-café.

Voor wie?
Het project, THUISHUIS-CAFÉ, is voor alleenstaanden van 55 jaar en ouder. Iedereen is hierin van harte welkom, wanneer men behoefte heeft aan een praatje en gezellig samenzijn. Ook mensen die nog niet eerder contact hebben gehad met een project van het Thuishuis, worden van harte uitgenodigd. De vrijwilligers van het Thuishuisproject zijn uiteraard aanwezig bij het THUISHUIS-CAFÉ. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk, gezellig en sfeervol.

Het Thuishuisproject, nodigt in de zomermaanden met de “Thuisbus” in Noordwijk mensen al uit voor een gezamenlijke kop koffie onder de luifel. Dankzij de medewerking van de eigenaren van Petito: René en Stephanie van den Bergh, kan dit nu ook tijdens de wintermaanden en in de vroege lente worden aangeboden.

Wilt u meer weten over het Thuishuis-café, of de andere activiteiten van Stichting Thuishuis Noordwijk? Kijk dan op www.thuishuisnoordwijk, of bel met Wendy Admiraal: vrijwilligerscoördinator Thuishuisproject Noordwijk.

                                       Telefoon: 06-388 55 334         Mail: coordinator@thuishuisnoordwijk.nl