Nieuw bestuurslid gezocht

Stichting Thuishuis Noordwijk zoekt een nieuw lid voor het bestuur

In verband met het vertrek van een van de bestuursleden is de Stichting Thuishuis Noordwijk  op zoek naar een nieuw lid van het bestuur. Thuishuis Noordwijk biedt ondersteuning aan alleenstaande 55-plussers in de gehele gemeente Noordwijk.

Het Thuishuis project is een uniek leef- en woonconcept dat wordt ‘gerund’ door (geschoolde) vrijwilligers en ondersteunt door een vrijwilligerscoördinator en een bestuur.

Het Thuishuis project bestaat uit verschillende onderdelen zoals:

  • Het Thuisbezoek
  • Het Thuishuis
  • Automaatje

Een betrokken bestuur

Het bestuur komt ca. 6 keer per jaar bijeen en bestaat uit Louky Crama (voorzitter), Ton Donders (secretaris), Hans van Klaveren (penningmeester), Natasja Heemskerk (communicatie) en op dit moment 1 vacature. De leden van het bestuur ontvangen geen vergoeding.

De kritische toezichthouders

Als lid van het bestuur treedt u op als sparring partner van de vrijwilligers coordinator, u adviseert over het strategisch (meerjaren) beleid en vervult formele taken zoals goedkeuring van jaarverslag, begroting en jaarrekening. U toetst strategische afwegingen in relatie tot de maatschappelijke doelstellingen van Stichting Thuishuis Noordwijk en tot het belang van interne en externe stakeholders. U beschikt bij voorkeur over een netwerk binnen de Noordwijkse gemeenschap. In verband met de samenstelling van het bestuur en de verschillende expertises die daarin vertegenwoordigd bij voorkeur zijn willen wij met name personen met kennis en ervaring van secretariaat en communicatie uitnodigen om te solliciteren.

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Wendy Admiraal

op telefoonnummer: 06-38855334 of mail naar: coordinator@thuishuisnoordwijk.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in nov/dec 2021.

Sollicitatie

U kunt tot en met vrijdag 26 november 2021 uw CV met een heldere motivatie sturen naar:

coordinator@thuishuisnoordwijk.nl