Thuisbus

De Thuisbus is een mobiele ontmoetingsplek voor ouderen in de eigen wijk. Een soort pop-up terras. Op woensdagmiddagen van mei t/m september van 14:30 tot 16:30 uur staan we in verschillende wijken binnen de gehele gemeente Noordwijk.

We rollen de luifel uit, zetten stoelen en tafels voor de bus en de gezelligheid kan beginnen. Lekker dichtbij huis, gezellig een bakje koffie/thee drinken met leeftijdsgenoten uit de buurt. Er kan ook een spelletje gespeeld worden, net waar behoefte aan is. Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen is van harte welkom om te komen buurten en zo lang te blijven als u wilt. 15 min, 30 min of 2 uur. Alles is goed!

Hier op deze pagina vindt u t.z.t. het programma met de data en locaties. Deze flyer zullen we ook in de gemeente Noordwijk verspreiden en eenmalig groot in de lokale pers publiceren, ook wordt de flyer op sociale media geplaatst.

Met de Thuisbus willen we eenzaamheid onder ouderen verminderen en contacten in eigen wijk bevorderen. Door dichtbij de mensen te staan, hen actief te benaderen en een gezellige nostalgische plek te creëren, maken we het laagdrempelig en uitnodigend om te komen buurten bij de bus.