AutoMaatje Noordwijk

In samenwerking met Stichting Welzijn Noordwijk is stichting Thuishuis Noordwijk voornemens om vanaf 1 maart 2021 ANWB AutoMaatje te gaan opzetten binnen de gemeente Noordwijk. Onderstaand de informatie van Stichting Welzijn Noordwijk:


Wat is ANWB AutoMaatje

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Moet je daardoor te veel thuisblijven en is het lastig om ergens te komen? Met ANWB Automaatje kan je weer gemakkelijker iets ondernemen en kom je weer onder de mensen.

Automaatje is een project van de ANWB wat wij binnenkort in Noordwijk starten. Vrijwilligers rijden graag met je naar je afspraak in bijvoorbeeld het ziekenhuis, bij de kapper of de fysiotherapeut.

Automaatje is niet alleen praktisch, maar ook gezellig. De vrijwilligers gaan als (Auto)maatje ook graag met je op pad om iets leuks te doen. Bijvoorbeeld weer eens naar de boulevard, de dierentuin of een rondrit langs de bollenvelden.

De vrijwilligers gebruiken hiervoor hun eigen auto. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 cent per kilometer aan de vrijwillige chauffeur.

Je alvast aanmelden als chauffeur?

Wil en kan jij je inzetten voor mensen uit de buurt met je eigen auto? Dan horen wij graag van jou!
Je krijgt als vrijwilliger een kleine vergoeding van € 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Je auto moet APK-gekeurd zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking hebben.

Heeft u interesse? Bel: 06-38850240 (bereikbaar van ma. t/m do. van 9.30 – 12.30 uur)

 

Wilt u meer weten over hoe AutoMaatje werkt? Hier een filmpje van AutoMaatje in Woerden: klik hier